Šivanje po meri - glava meni

 


Od vizije do izdelave:

Z več letno prakso (od leta 1985) šivanja po meri sem si nabrala veliko izkušenj pri izelavi tako ženskih, kakor tudi moških oblačil za vse vrste priložnosti. Bluze, hlače, krila, plašči...., tudi svečana oblačila.
Vsi izdelki so narejeni s pozornostjo in ne s tekmo s časom. To je moja garancija za kvaliteto.

Ko se odločite za obisk pri meni je dovolj, da veste, kaj približno si želite, naprej je moje delo, da to ustvarim.

Ker sama pripravim tudi kroje, modeli niso omejitev.
Le ena meja je. Ker podpiram izvirnost, ne delam posnetkov oblačil drugih avtorjev. Še zlasti ne zato, da bi bil izdelek cenejši kakor v trgovini.

Po najboljši možnosti svetujem tudi pri izbiri kroja in blaga. Pogovorimo se o vaših željah in vizijah. Ker sem po srcu ljubitelj narave in vsega, kar iz narave izvira, prioritetno svetujem, da se stranka odloči za blago iz naravnih materialov. Tako blago je telesu mnogo bolj prijazno kot katerokoli umetno vlakno.

Rok izdelave posameznih naročil je od 14 do 30 dni od prevzema naročila, unikatna z motivi od 30 do 45 dni oziroma na podlagi predhodnega dogovora z naročnico-kom.

Nudim tudi šivanje drugih tekstilni izdelkov, dekorative za dom in ostalo... Cene za te se določi na podlagi samega naročila.

POPRAVILA TEKSTILNIH IZDELKOV


Vse bolj tudi spoznavamo,

da so naša oblačila, čeprav so že dalj časa z nami, tudi dragocen dodatek k vsakdanji garderobi. In zavreči jih kar tako zgolj zaradi let postaja vse bolj zastarela praksa. Starejše ko je v resnici oblačilo, večja je kakovost blaga. Želja po dobičkih se je žal začela odražati tudi na kvaliteti blaga. Zato je kakšo blago ali obleka, ki čaka tudi desetletje ali več skrita nekje v omari, v resnici lahko že pravi mali zaklad. In včasih je potrebno ali pa želimo nekaj malega tudi popraviti ali spremeniti.


Tako tudi tu nastopim s svojim znanjem in razrešim zagato.

Kot so naprimer popravila:
menjave zadrg na hlačah, bundah.....,
predelave plaščev, kostimov....
ožanje, širjenje,
krajšanje,
daljšanje,
prekrojevanje,..........
ko se nabere kup majhnih popravil vse to in še in še več.

 

Podrobne informacije od ponedeljka do petka med 9.00 in 17.00 uro na GSM.

e-mail: ariana.kara@arkuna.si
Ariana Žarka Kara s.p., ljubljana

ŠIVANJE PO MERI

GSM: 040/14-16-18

 

Šivanje po meri - glavni meni
vstopna stran
 
šivanje po meri
popravila
ARKUNA